Beilers  in Nederlands-Indië (1940-1945)Verschenen op 7 september 2005

Prijs: € 10,-

Inhoud:

De redactie van het boek was in handen van drs. G.J. Dijkstra (eindredacteur), W. Bazuin-Brinkman, T.L. Kroes en H.J. Vos. Met zes oud-Indiëgangers, J. Gaasbeek, G.A. Kleine, W. Nijlunsing, J. Oosterhof, G. Seubring en H.J. Staal, hebben zij de afgelopen twee jaar intensief contact gehad. Deze personen hebben met hun dagboeken, hun verslagen, hun beschouwingen en hun fotoalbums veel informatie voor dit boek aangedragen.

De verhalen van de Beiler mannen zijn geplaatst in het licht van (internationale) politieke ontwikkelingen, terwijl aan het einde van de meeste hoofdstukken wordt beschreven hoe G.A. de Ridder, eindredacteur van het Nieuwsblad voor Beilen, de gebeurtenissen in Nederlands-Indië, maar ook in politiek Den Haag beschouwde.

Overige informatie:

In totaal telt het boek ...... pagina's en is geïllustreerd. Het formaat van het boek is ca. 15,5 x 23,5 cm. De uitvoering is in linnen gebonden met een gelamineerde stofomslag.

voor bestelling, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik op de link hieronder

Bestel dit boek

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.