Roel Reijntjes. Een leven in Beilen.uitverkocht
Redactie: W. Bazuin-Brinkman, drs. G.J. Dijkstra, T.L. Kroes en H.J. Vos
ISBN: 90-75115-15-6

Inhoud:

Het boek bestaat uit drie delen. In het eerste deel beschrijft G.J. Dijk­stra het leven van Roel Reijntjes als kind in Beilen en als dichter/conferencier aan de hand van de vele interviews, die hij in zijn leven heeft gegeven. In het tweede deel worden 28 gedichten gepubliceerd, die uitgezocht en bezorgd zijn door Roel Reijntjes en T.L. Kroes. Alle gaan over een onderwerp uit de gemeente Beilen. Voor het derde deel van het boek werden achttien verhalen door W. Bazuin-Brinkman en H.J. Vos geselecteerd. Deze gaan over gebeurtenissen en personen uit het recente verleden van Beilen. De ver­halen zijn door de samenstellers in samenwerking met Roel Reijntjes bezorgd.

Verder zijn in het boek opgenomen een lijst met bibliografische gegevens van Roel Reijntjes en een woordverklaringslijst van Drentse woorden.

Overige informatie:

In totaal telt het boek 118 pagina's en is geïllustreerd. Het formaat van het boek is ca. 15,5 x 23,5 cm. De uitvoering is in linnen gebonden met een gelamineerde stofomslag.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.